Urare de anul nou pentru suflet!

La sfârşit de an

Să fii împăcat la suflet este de nepreţuit. La sfârşit de an, când priveşti în urmă, această stare de împăcare dobândeşte şi mai multă forţă. Împăcarea vine împreună cu rezolvarea a ceea ce nu îţi dă pace.

Împăcare prin terapie

În cadrul terapiei poţi să rezolvi astfel de probleme care, deşi aparţin trecutului, nu îţi dau pace. Momentele de care aparţin aceste probleme au rămas deschise. O parte din tine a rămas captivă în aceste momente, nu poate merge mai departe. Te vei putea elibera de problemă atunci când momentul căruia îi aparţine se încheie.

În cadrul sesiunii de terapie te pot îndruma astfel încât să le poţi încheia şi să le transformi în experienţă. Astfel, simptomele problemei vor dispărea şi vor fi înlocuite de o energie proaspătă. Îţi vei redobândi puterea de a merge mai departe eliberat(ă) de trecut şi de ceea ce aparţine trecutului.

Alte momente prielnice

În afara sesiunilor de terapie, mai sunt şi alte clipe pe a căror energie poţi merge pentru a sprijini procesul de încheiere şi eliberare: apusul şi răsăritul, echinocţiile şi solstiţiile, luna plină şi luna nouă, momentele înainte de somn, începutul şi sfârşitul unei perioade de post, sfârşitul calendaristic al unei luni şi ajunul anului nou.

Beneficiază de convergenţa gândurilor a mai mult de un miliard de oameni.

Sfârşitul de an, un moment aparte

Încheierea momentelor rămase deschise, împăcarea şi efortul către aceasta beneficiază de energia convergenţei gândurilor a miliarde de oameni. Cu toţii ne gândim că anul se încheie. Te poţi alătura acestei energii susţinând încheierea propriilor momente rămase deschise. Momente care aparţin anului acesta, dar şi cele dintr-un trecut mai îndepărtat. Astfel, o încheiere bună îţi va oferi ocazia unui start proaspăt şi plin de energie.

Urare de anul nou pentru suflet

În acest sens, te poţi ajuta de intenţiile declarate prin următorul text:

„Fie ca cele ce au rămas deschise în sufletul meu şi care aparţin trecutului să își găsească împăcare şi să se încheie. Trăirile pe care le-am avut cândva şi au rămas deschise să își adune cele ce le aparţin şi astfel să se transforme în experienţă.

Fie ca cel/cea care am fost atunci să îşi găsească pacea.

Fie ca eu de astăzi să îmi regăsesc şi să îmi redobândesc puterea care îmi aparţine aici şi acum.

Fie ca astfel eliberarea de trecut să îmi aducă libertatea alegerii unui nou drum şi energie pentru anul următor.”

Vă doresc un an 2016 încheiat cu sentimente bune şi un început plin de energie şi avânt în 2017!

La mulţi ani începuţi şi încheiaţi cu bine!

Share
Posted in Despre terapieTagged , , , ,