Probleme

Dintre posibililele probleme, numește problema ta

Conștientizarea unei probleme este un prim pas solid către a o depăși. Totuși, sunt situații în care ai nevoie de ajutor pentru problema cu care te confrunți. Te poți găsi în una din următoarele situații:

frică incontrolabilătulburări ale somnuluitendințe sinucigașe
depresieadicțiiprobleme psihosomatice care nu răspund la tratamentul medical
stres acutfrica de intimitateprobleme în relații
traume și abuz în copilăriemânie sau suferință debilitantătulburări de personalitate
dureri cronice fără explicațielipsa încrederii în sinevoci sau halucinații
probleme cu stima de sine și vinăobezitate și tulburări în alimentațieprobleme de natură sexuală
insecuritate și o imagine de sine scăzutăblocaje și neputințăfobii
gânduri obsesivepierderea direcțieianxietate
sentimente blocate sau reprimateimobilitate și neadaptare în fața schimbăriitalente creative blocate

Ai identificat una sau mai multe din problemele menționate mai sus ca fiind și a ta? Ai încercat să o rezolvi? Care au fost provocările prin care ai trecut?

Compatibilitate

Totuși, chiar dacă identifici una din problemele menționate mai sus ca fiind a ta, nu înseamnă în mod automat că terapia primei cauze este potrivită pentru tine.

Alternativ, s-ar putea să ai nevoie doar de o sesiune de conștiență focalizată sau de o cu totul altă metodă de terapie. În plus, consultă secțiunile Compatibilitate și Metode. Acestea oferă informații despre compatibilitate și cerințele pe care este nevoie să le îndeplinești pentru a primi o sesiune de terapia primei cauze.

Contact deschis

De cealaltă parte, lista de mai sus nu este o listă fixă și închisă. Dacă nu regăsești problema pe care o ai printre cele menționate mai sus, de asemenea nu înseamnă că terapia primei cauze nu este potrivită pentru tine. Contactează-mă fără grijă prin email pentru a-mi descrie în câteva cuvinte situația în care te afli sau pentru a cere mai multe informații înainte de a face o programare.

<< Pasul 3       < Pasul 4 >      Pasul 5 >>