Primul contact

Te salut!

Acesta este primul contact cu atenția focalizată și cu terapia primei cauze. Poate vei fi surprins, însă nu este nimic special în legătură cu acestea. Partea specială este de fiecare dată în legătură cu tine. În același timp, este adevărat că metoda folosită de atenția focalizată și de terapia primei cauze este doar diferită de felul în care funcționăm în viața de zi cu zi.

Din acest punct de vedere, sunt și câteva restricții care se aplică având în vedere că metoda nu este neapărat potrivită pentru toate tipurile de probleme și pentru toate persoanele.

Introducere treptată

Pagina de internet este construită astfel încât chiar de la primul contact să ofere o introducere graduală către atenția focalizată, terapia primei cauze și metoda lor. Din acest punct de vedere, poți începe cu secțiunea Începe și să continui citind de sus în jos în cadrul aceleiași secțiuni și de la stânga la dreapta de la o secțiune la alta. Oricum, la sfârșitul fiecărei pagini ai o privire de ansamblu asupra articolelor disponibile în primele patru secțiuni. Poți de asemenea să citești pe sărite dacă anumite titluri îți atrag atenția mai mult decât altele.

Una peste alta, dacă dorești să parcurgi doar aspectele esențiale, poți urma succesiunea sugerată în continuare:

Tu
Probleme
Ajutor
Transformă (întreaga secțiune): Decizia, Compatibilitate, Metode, Prima întâlnire, Sesiune
Provocarea
Deschiderea

Pentru o trecere foarte scurtă și la obiect despre terapia primei cauze accesează rubrica Intro.

Durata unei sesiuni de terapia primei cauze

De obicei o sesiune de terapie combinată de atenție focalizată și terapia primei cauze durează 3-4 ore.
Totuși, când are loc o primă întâlnire, la durata menționată mai sus se adaugă 45-90 de minute, durata interviului biografic. Orice fel de întrebări din partea ta sunt de asemenea bine venite în această perioadă. Astfel, durata totală poate ajunge la 4-5 ore. De aceea, te rog să ții cont de acest aspect și să îți aranjezi planurile în consecință.

Mai multă informație disponibilă

În plus, este și o secțiune Dezvoltă. Pe de o parte se adresează dorinței tale de a crește prin propriile eforturi și pe de altă parte, prin urmarea îndrumării cuiva care este potrivit nevoilor tale și a felului tău de a fi. Mai mult decât atât, sub secțiunea Școala Evadio, poți găsi multă informație în cazul în care îți trece prin minte gândul să devii terapeut după ce ai citit celelalte secțiuni recomandate.

În orice caz, sunt la dispoziția ta pentru a-ți răspunde la întrebări. Putem discuta, de asemenea, despre informații suplimentare de care ai nevoie, despre metodă și alte lucruri legate de sesiunile de atenție focalizată și terapia primei cauze. Te rog să mă contactezi după ce vei fi căutat informația de care ai nevoie pe pagina de internet.