Fapte

Faptele ca resursă

Trecerea la acțiune conduce la un pas înainte crucial. Te duce către fapte și către tine în relație cu aceste fapte. Acestea oferă o gamă bogată de încărcături somatice, emoționale și mentale. O persoană pregătită în acest sens le poate folosi pentru a te ghida către vindecarea care așteaptă înăuntrul tău. Faptele, din punct de vedere terapeutic, aduc de asemenea o contribuție foarte valoroasă. Te plasează ca centru al lucrurilor, situațiilor și persoanelor din viața ta. Cu tine ca centru, începe procesul terapeutic. Iar poziționarea ta ca centru îți oferă de asemenea un început proaspăt. Din această postură ai o nouă oportunitate să îți trăiești viața în prețiosul aici și acum.

Primul pas

De aceea, când devine un fapt că te lovești de o problemă care îți controlează viața, faci astfel primul pas pentru a aduce claritate în labirint. Începi să verși lumină în întuneric și să aduci conștiență către cele care îți erau inconștiente. Acum, poți deveni din ce în ce mai conștient despre faptele tale în timpul în care te lupți cu problema pe care o ai. Poți ajunge să faci asta pur și simplu observându-te în diferitele situații prin care treci în viața de zi cu zi. Aceasta este o abordare potrivită pentru multele probleme pe care terapia primei cauze le poate adresa.

Scopul tău

Înfăptuiește și faptele la rândul lor te vor trece prin și dincolo, către ceea ce tu ca suflet viu ți-ai propus ca obiectiv.

Lectură suplimentară

Fără lectură suplimentară la acest capitol, începe să acționezi și adună fapte.

<< Pasul 2       < Pasul 3 >      Pasul 4 >>