Evadio România

Invitația

Marianne Carolus a introdus școala Evadio în România ca urmare a invitației lansate de Dr. Maria Antoaneta Ciochircă. Dr. Ciochircă a cunoscut-o pe Marianne în Elveția, unde Marianne a susținut o prezentare/atelier pentru doctorii femei. Apoi, Dr. Ciochircă a organizat atelierele de studiu în 2003 în România. A organizat și cursurile din 2006, dar a decedat chiar înainte de sfârșitul de săptămână în care urmau să înceapă cursurile.

Continuitate

În următorul an, în 2007, cu câteva luni înainte de sosirea în România programată anterior, am primit datele de contact ale lui Marianne de la Marion Boon. Din acel moment Marianne este profesoara mea și Evadio a început să aibă cursuri în fiecare an în România.

Primii terapeuți absolvenți

Grupul de studenți care a avut primii terapeuți absolvenți a început cursurile în 22 septembrie 2008. A fost o călătorie cu aventuri care a durat până în 2013 când trei persoane au primit diploma: Dana Iordache, Victor Chirea și Adrian Nache (subsemnatul). Toți trei împreună cu Ioana Constantin am început cursurile care sunt încă în desfășurare în cadrul Evadio România. Înainte de absolvire, în cursul anului 3 de studiu, Ioana s-a oprit din formare regăsindu-se în cadrul medicinii șamanice, pe linia deschisă de Antonio Viloldo. Pentru mai multe informații despre Ioana și datele ei de contact, te rog să îmi trimiți un mesaj. În anul următor absolvirii, grupul s-a destrămat, Dana luând decizia să urmeze o altă cale decât cea a terapiei prin regresie. Victor își continuă practica ca terapeut în cadrul cabinetului său încorporând terapia vieților trecute prin regresie în practica sa și a pornit propria școală de terapie prin regresie. Poți citi mai multe despre Victor aici: www.victorchirea.ro.

Recunoașterea

Am continuat moștenirea oferită de Evadio, înființând ca entitate de sine stătătoare Evadio România, care a primit în 2016 recunoașterea Asociației Europene pentru Terapie prin Regresie (EARTh).

Prezent

În prezent, Evadio România oferă cursuri și îndrumare pentru două studente: Raluca Costache și Mihaela Tudor. De asemenea, ne pregătim să anunțăm disponibilitatea pentru a organiza un nou grup de studiu pentru cei interesați și care caută să învețe metoda terapiei primei cauze.