Distanțe mari

Distanța

Când am exprimat pentru prima dată dorința și nevoia de a beneficia de o sesiune de terapie, am fost norocos. Marianne Carolus urma să vină în următoarele săptămâni în aceiași localitate în care locuiam și eu. Deja plănuise să organizeze un atelier.

Oportunități

Totuși, uneori, terapia de care ai nevoie și pe care ți-o dorești se întâmplă la distanțe mari de reședința ta. Asta nu înseamnă neapărat să o excluzi, să renunți. S-ar putea să apară oportunități cu privire la transport, cazare și o secvență personalizată de sesiuni de terapie.

Numărul de sesiuni

De obicei, în cele mai multe situații, o pauză de minim 4 săptămâni este recomandată între sesiunile de terapia primei cauze. Totuși, pot să apară excepții, iar cazul în care călătorești de la distanțe mari se numără printre acestea.

Având în vedere problema sau lista de probleme pentru care dorești să primești îndrumare pentru a le rezolva, în câteva zile pot fi făcute 2-3 sesiuni de terapie. Programul va lua în considerare situația ta la momentul respectiv. Va ține cont și de efectele pe care le produc schimbările provocate de prima sesiune de terapie din serie.

Asistență

Vei primi asistență, dacă dorești, cu privire la opțiunile de transport și cazare în concordanță cu dorința pe care ți-o exprimi. Te rog să-ți păstrezi criteriile la un nivel mediu sau dacă poți la un nivelul tău minim de confort. Astfel, vor crește șansele să găsești ceva potrivit și în cadrul bugetului pe care îl ai. Pentru condiții decente de cazare, prețurile încep de la 80 de lei pe noapte. Iar pentru condiții de lux cresc până la 1200 de lei pe noapte.

Sesiunile de terapie pot fi făcute la cerere și sâmbăta și duminica.

De asemenea, vei primi informații despre posibilitățile de transport de la hotel la locația unde se va desfășura terapia.

Pentru mai multe informații în cazul în care călătorești de la distanțe mari sau pentru a analiza situațiile particulare te rog să mă contactezi.