Despre mine

Începutul

Călătoria mea către terapie începe cu recomandarea primită de la Michael Dybicz – proprietarul Metatones – (USA) în 2006 când i-am cerut datele de contact ale unui terapeut al vieților trecute în apropiere de România. După câteva legături făcute prin email am ajuns la Marianne Carolus care tocmai urma să vină în România în următoarele două luni (2007) și să stea preț de două săptămâni în aceiași localitate în care locuiam și eu. Acesta a fost momentul care a început o relație profesor-student pentru care sunt foarte recunoscător și pe care o urmez până astăzi ca parte a școlii lui Marianne Carolus – Evadio.

Diploma

În 2013, am primit de la Marianne diploma de terapeut concluzionând o perioadă cu descoperiri uimitoare și numeroase noi perspective despre mine, ceilalți, lumile dimprejurul nostru și cele dincolo de noi. A fost o bucurie să fac parte dintr-un grup de studiu cu oameni dedicați și pasionați.

Trainer

Calea învățăturii sub umbrela Evadio continuă pentru mine ca trainer al unui nou grup de peroane care vor să devină terapeuți în cadrul Evadio România.

Terapia primei cauze

În 2014, terapia vieților trecute a devenit din perspectiva mea terapia primei cauze dintr-un motiv simplu: chiar dacă de cele mai multe ori cauza unei probleme din prezent rezindă în ceea ce pare o viață trecută, momentul primei cauze este cel care este urmărit de fapt în timpul terapiei pentru a aduce echilibrul astfel încât simptomele și problemele din prezent să înceteze. Alte locuri în care prima cauză se poate regăsi sunt viața de după naștere, în viața intrauterină sau în viața dintre vieți. Totuși, în cele din urmă terapia primei cauze nu este despre credința cu privire la anumite lucruri, ci despre vindecare și puterea pe care o oferă autodeterminarea personală.

Combustibil pentru a continua călătoria

Ca persoană analitică din fire, am acordat constant atenție posibilelor erori sau scurtături false în cadrul procesului terapeutic, dar nu am găsit vreunele până în prezent. Alte motive care m-au făcut să continui au fost:

  • dovezi despre puterea minții și a spiritului;
  • natura foarte personală a problemelor cu care clienții vin la terapie;
  • importanța detaliilor;
  • legăturile directe și logice care se sprijină unele pe altele de la începutul și până la sfârșitul sesiunii;
  • privilegiul de a fi martor la dezvoltarea personală a altor persoane;
  • provocările și surprizele constante oferite de propria mea dezvoltare pe acest drum.

Alege să mă întrebi

Sunt multe lucruri și povești pe care le pot împărtăși, dar în primul rând te încurajez din toată inima să le cauți și să le găsești pe cele care îți aparțin ție, rămânând în același timp disponibil pentru a răspunde oricăror întrebări legate de dezvoltarea mea.