Decizia

Viața ta se va transforma

Terapia primei cauze lucrează la niveluri adânci și foarte adânci ale sinelui. În acest fel, este menită să te ducă direct la rădăcina cauză a problemei tale. Acolo te vei reconecta cu acele experiențe într-un fel care transformă amintiri dureroase sau cauze subconștiente în înțelepciune și experiențe benefice pentru viața de zi cu zi. Având în vedere nivelul profund de acțiune, viața ta și cum o trăiești se va transforma în urma terapiei.

Notează acest avertisment și vino la terapie doar dacă vrei să te schimbi și să schimbi viața pe care o trăiești sau felul în care o trăiești.

Decizia

Decizia ta de a veni la o sesiune de terapia primei cauze trebuie să fie consecința unui motiv care îți aparține ție. Și în principal motivul tău ar trebui să fie expresia unui anumit fel de problemă sau situație. Anume, una care într-un fel sau altul te-a făcut să realizezi că nu mai ai control asupra unei părți din viața ta, cum ar fi:

  • Durere fizică fără explicații medicale în urma investigațiilor;
  • Un obicei sau comportament pe care vrei cu ardoare să îl schimbi, dar nu reușești;
  • O situație de viață prin care treci în mod repetat iar și iar aproape indiferent ce faci;
  • Probleme medicale care persistă cărora le sunt tratate doar simptomele;
  • Alte situații în urma cărora te regăsești din ce în ce mai lipsit de putere.

Dacă nu ai făcut-o deja, te rog să consulți o listă mai detaliată cu potențialele probleme la secțiunea Probleme.

Unde concentrice

Așa cum implică și numele terapiei, vei atinge rădăcina problemei pe care o experimentezi. Cu alte cuvinte, vei ajunge în straturile profunde ale sinelui tău. Acolo, reechilibrarea momentului primei cauze va declanșa la rândul său schimbări în viața ta.

O comparație potrivită este cu atunci când arunci o piatră în apă. Undele concentrice vor călători de jur împrejurul zonei de impact. În același fel, reechilibrarea momentului primei cauze va declanșa schimbări în viața ta. De asemenea, te va și elibera de simptomele care te-au determinat să dorești să le schimbi astfel învât vei putea să te vindeci și să te dezvolți.

Important

În concluzie, când iei decizia de a veni la terapie te rog alege un motiv care din punctul tău de vedere merită sau cere o schimbare în viața ta.

<< Pasul 5       < Pasul 6 >      Pasul 7 >>