Ateliere

Rezervorul cu resurse

Terapia primei cauze oferă experiențe bogate în conținut și extrem de personale din punct de vedere al perspectivei. Experiența de a fi terapeut, client, student sau trainer în acest context special aduce cu sine intuiții despre:

  • felul în care ne trăim viața;
  • ceea ce este important la final sau într-o clipă;
  • alegerile pe care le putem face și despre noile cărări pe care le putem explora.

Atelierul ca un fruct

Acest tip de informație se adună în timp. Iar la un moment dat se coace. Atunci îl pot transforma în experiențe pe care să le împart și altora. La momentul respectiv, vei vedea pe pagina de internet posibilitatea de a organiza un nou atelier. Mai departe, vei avea acces la un program complet în jurul respectivului subiect precum și o listă cu posibilele motive pentru care ai dori să participi și o listă cu obiective.

Rezultate pozitive pentru viața ta

Luând toate acestea în considerare, voi alcătui fiecare atelier pentru a oferi o nouă experiență, sau o nouă perspectivă pentru un subiect cu care ești deja obișnuit. Astfel, vei fi ghidat în așa măsură încât la sfârșitul atelierului te vei simți și vei deveni mai puternic pentru viața de zi cu zi, sau vei dobândi mai multă claritate. Aceasta la rândul ei, îți va da posibilitatea să urmezi noi cărări. Îți va deveni posibil să îți trăiești viața dintr-o nouă perspectivă.

La cerere

În plus, ai de asemenea posibilitatea să îți exprimi dorința pentru organizarea unui atelier pentru un anumit subiect, ceva ce dorești să explorezi sau să capeți experiențe în plus. Cu alte cuvinte, poți alege subiectul pentru un atelier. Dacă suficiente persoane vor exprima o dorință similară, iar experiența și metoda folosită în terapia primei cauze pot oferi o experiență valoroasă în legătură cu acest subiect, voi organiza un atelier cu subiectul pe care îl propui.

În concluzie, tot ceea ce trebuie să faci este să îți exprimi opinia în cadrul rubricii AscuIt. Vei primi un mesaj atunci când atelierul devine disponibil. Într-o manieră asemănătoare, sunt deschis către posibilitatea de a organiza un atelier pentru grupuri de persoane deja formate în jurul unui subiect de interes comun.

<< Pasul 16       < Pasul 17 >      Pasul 18 >>