Bun venit

Ai o problemă de care vrei să scapi și nu poți?

Atenția focalizată și terapia primei cauze îți pot deschide drumul către rezolvarea ei.

Spune problema ta

Te străduiești să rezolvi o problemă care îți controlează viața, dar eșuezi în mod repetat. Sau nu ai o explicație pentru o problemă medicală sau o stare emoțională care persistă. Cu ajutorul unei îndrumări potrivite și a unui efort bun poți să îți treci prin situația dificilă de acum. Poți vindeca mai mult decât simptomele. Poți să aduci echilibru în momentul cauză care stă la rădăcina problemei tale. Iar acest echilibru se va manifesta mai departe în viața ta de zi cu zi. Terapia primei cauze este o călătorie personală țintită să reîntregească sinele tău într-un mod liber, aici și acum.

.

focalizează-ți atenția

Uneori poți recunoaște ca probleme șituații din viața ta care nu te controlează neapărat. Totuși, acestea se constituie în adevărate încercări. Nu poți vedea o cale prin care să le depășești sau prin care să le rezolvi. În acest sens, te poți confrunta cu sentimente sau idei care îți provoacă discomfort. Iar experiențele tale îți provoacă din ce în ce mai mult stres, neplăceri, tânjeală, lipsă de motivație și așa mai departe. Problema care se află în spatele situației tale poate sta cu ușurință ascunsă. Iar din acest loc ascuns cere în același timp să fie descoperită. Chiar ai o problemă care cere să fie descoperită. În acest caz, ai nevoie să îți focalizezi atenția și noi oportunități vor ieși la lumină.

și primești îndrumare.

Un terapeut are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a recunoaște probleme provocate de experiențe traumatice reprimate. Această expertiză este rezultatul cursurilor urmate și a absolvirii unei școli specializate. Terapeutul te poate ajuta să procesezi evenimente și perioade traumatice din trecut la nivelul de experiență al corpului, sufletului și spiritului. Rolul său este să te ghideze în toate aceste faze ale sesiunii de terapie. Și va face acest lucru într-un mod care îți va oferi în mod constant posibilitatea libertății de alegere și a unei perspective proprii.

.


Dacă aceasta este prima dată în care intri în contact cu terapia primei cauze, te rog să citești această rubrică.

Un scurt ghid pentru citirea informației de pe site.

Kaiterum este un loc pentru terapie, dezvoltare, învățare și ceva în plus.